Yapay Zekâ Akademik Tez Programı (atp) Başvuruları Başladı!

Yapay Zekâ Akademik Tez Programı (ATP) Başvuruları Başladı!

Savunma Sanayii Başkanlığı ve Yüksek Öğretim Kurumu iş birliği ile "Yapay Zekâ Akademik Tez Programı (ATP)" başlatılmıştır.

Kimler Başvurabilir?

• Mühendislik, teknoloji, mühendislik ve doğa bilimleri, elektrik-elektronik, bilgisayar ve bilişim, havacılık ve uzay bilimleri gibi fakültelerin 4. sınıf öğrencileri.
  • Fen, fen-edebiyat fakültelerinin matematik, fizik ve istatistik programlarının 4. sınıf öğrencileri.
  • Tezli yüksek lisans programlarına kayıtlı öğrenciler.

Başvuru Tarihleri: 23 Eylül - 25 Ekim 2024 tarihleri arasında başvurularınızı https://vizyonergenc.com/ilan/3124  bağlantısı üzerinden yapabilirsiniz. Program kapsamında dikkate alınacak tez ve proje önerilerine ise Ek-1 dokümanından ulaşabilirsiniz.

Kabul edilen öğrenciler, 31 Ekim 2024 tarihinde e-posta yoluyla bilgilendirilecektir.

Detaylı bilgi ve afiş için Ek-2'yi inceleyebilirsiniz.

Başarılar dileriz.